tag:blogger.com,1999:blog-168234271806199035.post4091878180459708888..comments2023-09-22T14:24:22.639+02:00Comments on Jedz, nie krzywdź, kochaj: "Twarożek" z tofuGuniahttp://www.blogger.com/profile/14710925826661815275noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-168234271806199035.post-87087566213266196642012-05-12T10:55:37.671+02:002012-05-12T10:55:37.671+02:00Ja dlatego używam dużo pieprzu cytrynowego, żeby b...Ja dlatego używam dużo pieprzu cytrynowego, żeby był kwaskowaty :)<br /><br />A ser faktycznie pycha, ale cieszę się, że już się kończy, bo go nadużywam do wszystkiego :PGuniahttps://www.blogger.com/profile/14710925826661815275noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-168234271806199035.post-88016913127233421992012-05-12T10:41:39.805+02:002012-05-12T10:41:39.805+02:00jedyne czego mi tu brakuje to cytryna ;) nie wyobr...jedyne czego mi tu brakuje to cytryna ;) nie wyobrażam sobie pseudotwarożku bez kwaskowatego smaku. ja ostatnio zażeram się moim ulubionym daniem z dzieciństwa - makaronem z białym serem, czyli z tofu w wersji vgn. czyli duszę tofu widelcem, dorzucam soli, pieprzu i sporo soku z cytryny, do tego posmażam cebulkę i mieszam z makaronem. jakby mi ktoś to dał to bym w życiu nie uwierzyła że to nie ser :0<br /><br />przy okazji zazdroszczę dostawy sera z ameryki ;) słyszałam sporo o tym cudownym wynalazku, i cierpię oglądając "cooking with the vegan zombie" gdzie zdecydowanie nadużywają tego sera :)zagubiony omułekhttps://www.blogger.com/profile/01914096397962174491noreply@blogger.com